Kocsi Andrea Zsuzsanna

Pedagógus, Gyermek és Felnőtt Pszichodráma Vezető, Coach

Andrea pedagógusként egy alternatív oktatási modell kidolgozásán dolgozik, melynek célja, hogy a gyerekek a 21. század új komplex kihívásainak megfelelve tanulhassanak. Munkájában központi szerepet kap az érzelmi biztonság megteremtése, a szociális és érzelmi intelligencia fejlesztése, kreativitás és kritikai gondolkodás. Gyermekeknek óvodáskortól kiskamasz korig vezet pszichodráma csoportokat, de tart pszichodráma foglalkozásokat kamaszoknak és felnőtteknek is.

Hisz abban, hogy baj esetén „üzen a testünk”, ezért speciális szomatodráma csoportokat is szervez felnőttek részére. Felnőttek egyéni coach ülésben is fordulhatnak hozzá. A coaching folyamat során gyakran alkalmazza a drámában használatos technikákat is (monodráma, tükrözés, duplázás). A P.E.R.F.O.R.M.E.R.S nevű Erasmus+ projekt keretében hátrányos helyzetű fiatalok és az őket segítők támogatásában működik közre a szociodráma eszközeit használva.

 

Hitvallása: „… jó szóval oktasd, játszani is engedd…” (József Attila)

 

MentaLife Központ

+36/30-885-4815

Budapest, XVII. kerület, Csengőd utca 23.

info[kukac]mentalife.hu

Copyright © 2017 MentaLife. All rights reserved. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.