MentaLife Központ

+36/30-885-4815

Budapest, XVII. kerület, Csengőd utca 23.

info[kukac]mentalife.hu

Copyright © 2017 MentaLife. All rights reserved. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.

Kocsi Andrea Zsuzsanna

Pedagógus, Gyermek és Felnőtt Pszichodráma Vezető, Coach

Andrea pedagógusként egy alternatív oktatási modell kidolgozásán dolgozik, melynek célja, hogy a gyerekek a 21. század új komplex kihívásainak megfelelve tanulhassanak. Munkájában központi szerepet kap az érzelmi biztonság megteremtése, a szociális és érzelmi intelligencia fejlesztése, kreativitás és kritikai gondolkodás. Gyermekeknek óvodáskortól kiskamasz korig vezet pszichodráma csoportokat, de tart pszichodráma foglalkozásokat kamaszoknak és felnőtteknek is.

Hisz abban, hogy baj esetén „üzen a testünk”, ezért speciális szomatodráma csoportokat is szervez felnőttek részére. Felnőttek egyéni coach ülésben is fordulhatnak hozzá. A coaching folyamat során gyakran alkalmazza a drámában használatos technikákat is (monodráma, tükrözés, duplázás). A P.E.R.F.O.R.M.E.R.S nevű Erasmus+ projekt keretében hátrányos helyzetű fiatalok és az őket segítők támogatásában működik közre a szociodráma eszközeit használva.

 

Hitvallása: „… jó szóval oktasd, játszani is engedd…” (József Attila)