top of page
Agi.png
Láda Ágnes

Gyógypedagógus, mozgásterapeuta

Ágnes Gyesen van, így jelenleg nem tudja kis klienseit fogadni. 

Ágnes 17 éve dolgozik családokkal, gyerekekkel. A legkülönbözőbb problémákkal találkozott már, de különösen szeret nembeszélő/nehezen kommunikáló gyerekekkel együttműködni; különösen nagy élmény számára, amikor egy korábban nehezen leköthető kisgyermek egy-egy foglalkozás idejére képes figyelmét, koncentrációját fókuszálni. Célja a különböző terápiás eljárások ismereteiből és tapasztalatának egyvelegéből a gyerekeknek, családoknak olyan foglalkozási csomagot összeállítani, melyben az egyéni képességeiknek megfelelően haladnak.

 

Ági úgy gondolja, hogy a terápiában hárman fontos elem van: a gyermek, a család vagy szülők, és a szakember. A sikert a szoros együttműködésben látja, s így megvalósulhat a sikeres iskolakezdés, megannyi első szó és mosoly.

Az egyéni terápiák mellett számos csoportot szervezett: bazális minicsoport, óvodaelőkészítő csoport, játékcsoport, „utánozz”- kommunikációs és szenzoros csoport, valamint iskolaelőkészítő foglalkozások.

 

A következő terápiás eljárásokat alkalmazza: komplex gyógypedagógiai fejlesztés, bazális stimuláció és kommunikáció, szenzoros integrációs terápia (Ayres terápia), Alapozó Terápia és más mozgásterápia elemei, játékterápia elemei, speciális kommunikációs eljárások: képcserés kommunikációs rendszer- PECS, beszédindítás, beszédészlelés-és beszédmegértés fejlesztése, grafomotoros fejlesztés, íráselőkészítés

Láda Ágnes: TeamMember
bottom of page