MentaLife Központ

+36/30-885-4815

Budapest, XVII. kerület, Csengőd utca 23.

info[kukac]mentalife.hu

Copyright © 2017 MentaLife. All rights reserved. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.

Láda Ágnes

Gyógypedagógus, mozgásterapeuta

Ágnes Gyesen van, így jelenleg nem tudja kis klienseit fogadni. 

Ágnes 17 éve dolgozik családokkal, gyerekekkel. A legkülönbözőbb problémákkal találkozott már, de különösen szeret nembeszélő/nehezen kommunikáló gyerekekkel együttműködni; különösen nagy élmény számára, amikor egy korábban nehezen leköthető kisgyermek egy-egy foglalkozás idejére képes figyelmét, koncentrációját fókuszálni. Célja a különböző terápiás eljárások ismereteiből és tapasztalatának egyvelegéből a gyerekeknek, családoknak olyan foglalkozási csomagot összeállítani, melyben az egyéni képességeiknek megfelelően haladnak.

 

Ági úgy gondolja, hogy a terápiában hárman fontos elem van: a gyermek, a család vagy szülők, és a szakember. A sikert a szoros együttműködésben látja, s így megvalósulhat a sikeres iskolakezdés, megannyi első szó és mosoly.

Az egyéni terápiák mellett számos csoportot szervezett: bazális minicsoport, óvodaelőkészítő csoport, játékcsoport, „utánozz”- kommunikációs és szenzoros csoport, valamint iskolaelőkészítő foglalkozások.

 

A következő terápiás eljárásokat alkalmazza: komplex gyógypedagógiai fejlesztés, bazális stimuláció és kommunikáció, szenzoros integrációs terápia (Ayres terápia), Alapozó Terápia és más mozgásterápia elemei, játékterápia elemei, speciális kommunikációs eljárások: képcserés kommunikációs rendszer- PECS, beszédindítás, beszédészlelés-és beszédmegértés fejlesztése, grafomotoros fejlesztés, íráselőkészítés