top of page
20160528_113603-1.jpg

Rendelési Idő:

Péntek: 13:00 - 19:00

Mag Judit

Gyermek Klinikai Szakpszichológus

Judit egyéni terápiát jelenleg nem vállal, csak családokkal dolgozik.

Judit 2005-ben a Károli Gáspár Református Egyetemen végzett pszichológusként, majd 2012-ben gyermek klinikai- és mentálhigiénés szakvizsgát tett Pécsett. Pályája kezdetén gyermekotthonban, majd egy főváros közeli Nevelési Tanácsadóban dolgozott. Később, 2010-től a Bethesda Gyermekkórház Mentálhigiénés osztályán folytatta munkáját. 

 

Eddigi munkája során számos családdal találkozott. Hitvallása, hogy a pszichológus visszajelzései, a családokkal való terápiás munka hatékonyan lendítheti át a gyermeket és a családot egy-egy nehéz élethelyzeten, fejlődési elakadáson. Fontosnak tartja, hogy a problémákat időben felismerjük és megfelelően kezeljük, hisz ez további kudarcoktól, elmélyülő személyiségváltozástól védi meg a gyermeket. Pszichológusként és szülőként is úgy látja, hogy ma már annyi, nem ritkán egymásnak ellentmondó, gyermekneveléssel kapcsolatos információ áraszt el minket, amiben sokszor nehéz eligazodni, azokat a saját gyermekünk fejlődéséhez, személyiségéhez illeszteni. Ebben is nyújthat segíthet a kérdések, nehézségek, bizonytalanságok átbeszélése. 

 

Érdeklődése középpontjában jelenleg a gyermekek fejlődése, a családok nehézségei állnak. Ennek megfelelően az elmúlt években családterápiát, játék- és bábterápiát tanult. Korábbi pszichodráma képzésben való részvétele csoportokkal való munkáját segíti. 

Mag Judit: TeamMember
bottom of page