Nemes Flóra

Tanító, gyógypedagógus, mozgás- és kutyás terapeuta

Flóra első sorban a hiperaktív, beilleszkedési, tanulási és magatartási zavarral küzdő gyermekek szűrésével, diagnosztizálásával, valamint egyéni és csoportos fejlesztésével foglalkozik. A gyermekek és pedagógusok problémáit sokrétűen látja át, hisz mind tanítóként mind fejlesztőpedagógusként is dolgozott az elmúlt években többségi és speciális iskolákban is. Élménypedagógiai elemekkel, kooperatív technikák alkalmazásával segíti a diákok tanulását, a szerzett információk feldolgozását. Munkája során fontosnak tartja, hogy a tudást, az információt, a módszert szükséges a gyerekekhez igazítani és nem a gyerekeket az adott iskolatípushoz.


Flóra az óvodás korosztállyal dolgozva a gyerekek készségeinek és képességeinek felmérése után személyre szabott fejlesztéssel támogatja a sikeres iskolakezdést. Fő hitvallása, hogy a mozgás megfelelő fejlettsége, az önbizalom, és a jókedv által, elfogadó, biztonságos légkörben képes igazán egy gyermek kinyílni, megmutatni a benne rejlő csodát. Ehhez megfelelő eljárásnak a szenzoros integrációs terápiát és a kutyás terápiát tartja.


Flóra tagja a NEO Magyar Segítőkutya Egyesületnek. A fogyatékossággal élők integrációját, társadalmi beilleszkedést elősegítő munkájukban önkéntesként vesz részt. Az egyesület színeiben folytat állatasszisztált terápiás munkát a kutyáival, illetve vezeti a terápiás szekciót.

Rendelési Idő:

 

Kedd: 15:00 - 20:00

Csütörtök: 15:00 - 20:00

Péntek: 15:00 - 20:00

Szombat: 8:00 - 13:00 

 

MentaLife Központ

+36/30-885-4815

Budapest, XVII. kerület, Csengőd utca 23.

info[kukac]mentalife.hu

Copyright © 2017 MentaLife. All rights reserved. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.