top of page
Woman with Short Hair
Sipos Ágnes

Logopédus, gyógypedagógus, fejlesztőpedagógus

Ágnes gyógypedagógus-logopédusként végzett az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán. Ezt megelőzően tanítóként, tanárként és fejlesztőpedagógusként is dolgozott. Nagyon szeret többféle korosztállyal együtt dolgozni, mert úgy gondolja, hogy a különféle életkorú gyerekek és a különböző problémák jól kiegészítik egymást, ezáltal a szakember is hatékonyabban tud segíteni. 

Logopédusként elsősorban pösze, megkésett beszédfejlődésű kisgyermekekkel foglalkozik, de jártas a nyelvlökéses nyelés és afázia terápiákban is. Több éves tapasztalata van diszlexia, diszlexia-prevenció és a diszkalkulia vizsgálatában és kezelésében. Nagyon szeret korrepetálni, mivel azt nagy élménynek tartja, amikor az addig érthetetlennek tűnő tananyag megvilágosodik a gyermek számára.
Hitvallása szerint: „..a gyermekeknek két dolgot kell adnunk: gyökereket és szárnyakat. Gyökereket, amelyek tartást adnak, hogy tudják hova tartoznak, de ugyanígy szárnyakat is, amelyek az egyiket a kényszereitől és előítéleteitől szabadítják meg, a másiknak lehetőséget adnak új utakat bejárni…” (Goethe)

Rendelési Idő:

 

Szerda: 14:00 - 19:00

Szabó Boglárka: TeamMember
bottom of page