Réka_állókép.jpg
Sztankó-Deák Réka Andrea

Tanácsadó Szakpszichológus, Kognitív Viselkedésterápiás Konzultáns, Autogén Tréner, Komplex Integratív Gyermekterapeuta

Réka pszichológusi tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán, klinikai és egészségpszichológia szakirányon végezte. Tanácsadó szakpszichológus végzettségét ugyancsak ezen az egyetemen szerezte meg krízis szakirányon. 2012 óta dolgozik pszichológusként, kezdetben felnőtteknek tartott foglalkozásokat. 2014 óta dolgozik iskolapszichológusként. Emellett folyamatosan különböző módszerspecifikus képzéseken vesz részt annak érdekében, hogy szakmai tudását bővítse, hatékonyabban segíthessen a hozzá forduló klienseknek. Elvégezte a Kognitív viselkedésterápiás konzultáns képzést, aminek keretében különböző kognitív és viselkedésterápiás módszereket sajátított el. Az Autogén Tréning képzés felnőtteknek - külön várandósoknak -, illetve gyermekeknek és serdülőknek szóló típusait is elvégezte, ezáltal több korosztálynak is tud segíteni a különböző szorongásos tünetek, stressz okozta hatások, pszichoszomatikus megbetegedések csökkentésében. Művészetterápiás ismereteket is szerzett, melynek révén különböző alkotási módszerekkel, folyamatokkal dolgozik a kliensekkel. Jelenleg Komplex Integratív Gyermekterapeuta képzést végez, amelynek során több különböző módszert, eszközt sajátít el, amelyeket beépít a munkájába.

 

Általános- és középiskolai korosztálynál tud segíteni magatartási, beilleszkedési problémák, tanulási motivációs nehézségek, szorongásos tünetek, depresszív tünetek csökkentésében, önismereti kérdésekben, gyászfeldolgozás kapcsán. Szorongásoldást csoportos formában is vállal.

 

Várandós édesanyák számára is vállal szorongásoldást.

 

Réka hisz abban, hogy mindenki képes a pozitív irányú változásra, melyhez ő segítséget nyújt egy empatikus és elfogadó közegben, de magukat a szükséges lépéseket a változás érdekében a kliens fogja megtenni, nagyon fontos a motiváció.

Rendelési Idő:

 

Péntek: 15:00 - 18:00