Autizmus Specifikus Fejlesztés

Autizmus-specifikus fejlesztést végző gyógypedagógusunk több éves tapasztalattal rendelkezik az autizmus spektrumzavarral diagnosztizált gyermekek fejlesztésében. Segíti mind a gyermeket, mind a szülőt, hiszen ennél a kórképnél elengedhetetlen a szülők támogatása, oktatása annak érdekében, hogy a gyermek a lehető legszélesebb körben támogatást kapjon. Gyermekpszichológus kollégákkal szülők számára támogató csoportot is szervez.

 

Az autizmus az egyik legszélesebb spektrummal rendelkező kórkép, ahol nagy eltérések vannak a diagnózissal rendelkező gyermekek között. Ennél fogva hatványozottan fontos, hogy a fejlesztést végző gyógypedagógus személyre szabott megsegítést nyújtson. MentaLife Központban, a XVII. kerület szívében Autizmus és Asperger szindróma fejlesztését is vállaljuk. 

A MentaLife Központban mindig  a korosztálynak és a problémának megfelelő tesztek, fejlesztő  eszközök segítik a szakemberek minőségi munkáját. 

 
Eszközök
_MG_0114
Szívvel lélekkel
Eszközök

MentaLife Központ

+36/30-885-4815

Budapest, XVII. kerület, Csengőd utca 23.

info[kukac]mentalife.hu

Copyright © 2017 MentaLife. All rights reserved. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.

Szívvel lélekkel

Autizmus Specifikus Fejlesztés | MentaLife, XVII. kerület