top of page
Mozgásfejlesztés

XVII. kerület központjában található MentaLife szakemberei a mozgásfejlesztés révén számos problémában tudnak segítséget nyújtani. Kisgyermekek, óvodás és iskolás korú gyerekek mozgásfejlesztését végzik gazdagon felszerelt tornatermünkben.

Központunk Ayres szobával rendelkezik, így szülési traumák vagy megkésett mozgásfejlődés és megkésett beszédfejlődés esetén szenzoros integrációs fejlesztést tudunk nyújtani. Az Ayres terápia a finom- és nagymozgáson túl fejleszti a szem-kéz koordinációt, a tér-, irány- és formaészelelést valamint erősíti a testtudatot. Így fejleszti a gyermek figyelmét és erősíti önbizalmát.

A már laikusok számára is ismert TSMT mozgásfejlesztéssel ellentétben az Ayres stimuláló eszközöket használ, a gyermekekkel pedig egyénileg vagy kiscsoportos formában foglalkozik.

A fejlődési lemaradást gyakran kísérik lelki nehézségek, ami az egész családot érintheti. Ezek átbeszélésében, leküzdésében pszchológus kollégáink állnak rendelkezésre.

A MentaLife Központban mindig  a korosztálynak és a problémának megfelelő tesztek, fejlesztő  eszközök segítik a szakemberek minőségi munkáját. 

Korai Fejlesztés: Service
Mozgásfejlesztés tornaszobánkban
Eszközök
Eszközök
Eszközök
Eszközök
bottom of page