top of page
Online Konzultáció

Központunk a személyes találkozók csökkentése érdekében lehetőséget biztosít ügyfeleinknek, hogy szakembereinkkel online formában találkozhassanak.


Tudjuk, hogy a személyes találkozók sok esetben bensőségesebbek, mégis, azt tapasztaljuk az elmúlt időszakban, hogy ezek az online konzultációk éppoly hatékonyak tudnak lenni, mint a személyesek. Bevalljuk, bennünk is volt egy kis félelem, hogy miként tud ez a forma ugyanazzal az intenzitással működni, de örömmel látjuk, hogy ami egy konzultációs folyamatban igazán számít, az a kliens-szakember kapcsolata. Márpedig az emberi kommunikációs képesség fantasztikus, hihetetlenül rugalmasan alkalmazkodik az online kapcsolattartáshoz. Szakembereink felkészültek ezen a területen, várják azon régi vagy új kliensek jelentkezését, akinek lehetősége van videós hívások lebonyolítására. A legideálisabb módnak eddig a Messenger és Skype videóhívások bizonyultak.

 

Az online konzultációk menete:


1. Bejelentkezés központunk telefonszámán vagy e-mail címén. (telefonszám: +36/30-885-4815; e-mail: info<kukac>mentalife.hu)

 

2. Szakemberünk felveszik közvetlenül Önnel a kapcsolatot és megbeszélnek egy időpontot.

 

3. Ha a beszélgetés megvalósult, központunk átutalásos számlát állít ki, melyet a megadott határidőn belül kell elutalni részünkre. Online bank hiányában nyitvatartási időn belül lehetőség van a Központban is kiegyenlíteni a számlát.

Milyen területeken vehető igénybe az online konzultációk lehetősége?
- Felnőtt pszichológiai konzultációk
- Kamasz konzultációk
- Szülőkonzultációk
- Kamasz dráma csoport is működik jelenleg online formában
- Pár- és családterápia

 

 

Kérdésük vagy jelentkezésük esetén keressenek bennünket bizalommal!


info<kukac>mentalife.hu
+36/30-885-4815
 

Felnőtt pszichológia
bottom of page