top of page
Pedagógiai és Gyógypedagógiai Fejlesztés, Konzultáció

Tanulási- vagy figyelem zavar, iskolaérettségi vizsgálat, beszéd- és mozgásos problémák esetén a MentaLife fejlesztőpedagógus kollégái állnak rendelkezésre a XVII. kerület szívében. Alapos állapotfelmérést követően egyénre szabott fejlesztási tervvel, valamint fejlesztő megsegítéssel támogatják a hozzánk fordulókat.

Óvodás korban általában készségfejelsztést, iskolára való felkészítést vállalunk. Igény szerint komplex iskolaérettségi vizsgálatot végzünk gyermekpszichológus és fejlesztőpedagógus kollégák bevonásával. Iskoláskorúak számára tanulási nehézség, diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia vagy figyelem zavar esetén fejlesztőpedagógiai ellátást nyújtunk.

MentaLife specialitása az egyéni vagy csoportos formában megtartott állatasszisztált (kutyás) terápia, amit első sorban a “kutyás traumát” átélt, szorongó, szociális- vagy viselkedési problémákkal küzdő gyermekeknek ajánlunk.

Amennyiben a tanulási vagy fejlődési zavarok mellett lelki nehézségek is fenn állnak pszichológusaink és gyermekpszichológusaink állnak rendelkezésre.

Központunkban pszichológusok és gyógypedagógusok dolgoznak együtt azért, hogy a 17. kerület szívében színvonalas ellátást nyújtsunk a hozzánk fordulóknak. Nálunk biztonságban érezheti magát, hisz kollégáink amellett hogy csapatban dolgoznak, magasan képzettek, sok év tapasztalattal a hátuk mögött, a legújabb szakmai módszereket használva állnak rendelkezésre. 
A MentaLife Központban mindig  a korosztálynak és a problémának megfelelő tesztek, fejlesztő  eszközök segítik a szakemberek minőségi munkáját. 

Korai Fejlesztés: Service
Fejlesztő Szobáink
Logopédus és fejlesztő szoba
Eszközök
Logopédus és fejlesztő szoba
Tesztek
Eszközök
bottom of page