top of page
Felnőtt Pszichológia

Kamaszok, fiatalok és a felnőtt kliensek is fordulhatnak hozzánk, hiszen ebben a rohanó világban nagy terhelést kapunk mindannyian, így fontos, hogy időben felismerjük elakadásainkat és merjünk pszichológus szakembertől segítséget kérni. Pár- és családkonzultációs szolgáltatást is nyújtunk és rengeteg formában és módon tudunk segíteni a hozzánk fordulóknak. A XVII. kerület szívében található MentaLife Központban a pszichológus szakemberek tanácsadó- és klinikai szakpszichológus kollégáink nyújtanak felnőtt pszichológiai ellátást. Az egyéni vagy csoportos foglalkozások során támogatást nyújtunk krízishelyzetekben, gyászfeldolgozásban, válás vagy életvezetési nehézségek esetén. Szakembereink jártasak szorongásos és viselkedéses tünetek kezelésében, érzelmi problémák feldolgozásában.

Egyéni tanácsadás, pár- és családkonzultáció, coaching, krízis állapotok, gyászfeldolgozás, depresszió, szorongás, pánikbetegségek, önismereti munka, Skype-konzultáció.

Csoportos foglalkozások: önismereti csoport, pszichodráma, jóga.

Központunkban pszichológusok és gyógypedagógusok dolgoznak együtt azért, hogy a 17. kerület szívében színvonalas ellátást nyújtsunk a hozzánk fordulóknak. Nálunk biztonságban érezheti magát, hisz kollégáink amellett hogy csapatban dolgoznak, magasan képzettek, sok év tapasztalattal a hátuk mögött, a legújabb szakmai módszereket használva állnak rendelkezésre. 


A MentaLife Központban mindig  a korosztálynak és a problémának megfelelő tesztek, fejlesztő  eszközök segítik a szakemberek minőségi munkáját. 

Felnőtt pszichológia
Tanácsadó szobáink
Felnőtt pszichológus szoba
Felnőtt pszichológus szoba
Felnőtt és gyerek pszichológus szoba
Csoport- és családkonzultációs szoba
bottom of page