top of page
Gyermek Pszichológia

Gyermekpszichológus kollégáink egytől egyig magasan kvalifikált, szakképzett szakemberek, akik segítenek éppúgy a szorongásoldásban, mint a viselkedési zavarok kezelésében is. Tartanak tanulás technikai tréningeket, illetve pályaválasztási tanácsadást is nyújtanak a XVII. kerület szívében, a MentaLife Központban. 

​​Csapatban dolgozunk, így a pszichológusainkra a MentaLife fejlesztő pedagógusai is számíthatnak a mozgásfejlesztés, kutyás terápia, korai fejlesztés, logopédia, autizmus-fejlesztés területén is. Több szakterület együttműködésével, így összetett problémák esetén egészben látjuk azt, és annak megoldását is. Számtalanszor előfordul, hogy figyelemzavar vagy hiperaktivitás viselkedéses tünetekben jelenik meg. Ugyanakkor, fordítva is, a figyelemhiány vagy túl rövid ideig tartott figyelem mögött lelki okok is állhatnak. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni a pszichológusok és pedagógusok közti együttműködés fontosságát.

 

Néhány példa, amivel gyermekpszichológusainkhoz fordulhat:

Szorongás, körömrágás, tikkelés, pszichoszomatikus betegségek, dadogás, elektív mutizmus, tanulástechnika fejlesztése, iskolaérettségi vizsgálat, szociális kompetenciák fejlesztése, tehetséggondozás stb.

Központunkban pszichológusok és gyógypedagógusok dolgoznak együtt azért, hogy a 17. kerület szívében színvonalas ellátást nyújtsunk a hozzánk fordulóknak. Nálunk biztonságban érezheti magát, hisz kollégáink amellett hogy csapatban dolgoznak, magasan képzettek, sok év tapasztalattal a hátuk mögött, a legújabb szakmai módszereket használva állnak rendelkezésre. 
A MentaLife Központban mindig  a korosztálynak és a problémának megfelelő tesztek, fejlesztő  eszközök segítik a szakemberek minőségi munkáját. 

Korai Fejlesztés: Service
Tanácsadó Szobáink
Gyermek pszichológus szoba
Gyermek pszichológus szoba
Gyermek- és családkonzultációs szoba
Gyermek pszichológus szoba
Tesztek
bottom of page