top of page

A MentaLife Központ létrejöttekor a legfontosabb szempontunk az volt, hogy egy olyan segítő, támogató csapat álljon fel, akik a problémák széles körét lefedve tudnak megoldást nyújtani. Központunkban gyerek- és felnőtt pszichológus, mozgásfejlesztő valamint logopédus és fejlesztő pedagógus kollégáink segítik a XVII. kerület és az agglomerációban élő gyermekeket és felnőtteket egyaránt. Csapatban dolgozunk, mert azt tapasztaljuk, hogy nagy hiány van a szakemberek közti kommunikációban és összetett problémák esetében előfordulhat, hogy megoldás helyett az emberek „ping-pong labdaként” pattognak a szakterületek között. Mi arra törekszünk, hogy magasan kvalifikált csapatunkkal, kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújtsunk a hozzánk fordulók számára.

A MentaLife Központban mindig  a korosztálynak és a problémának megfelelő tesztek, fejlesztő  eszközök segítik a szakemberek minőségi munkáját

Néhány példa, amivel általában hozzánk fordulnak:

Gyermekeknek


Pszichológiai, lelki eredetű problémák (szorongás, körömrágás, tikkelés, pszichoszomatikus betegségek, dadogás, elektív mutizmus, tanulástechnika, iskolaérettségi vizsgálat, szociális kompetenciák fejlesztése, tehetséggondozás, stb.)
Korai fejlesztés - 1 éves kor alatt
Mozgásfejlesztés (Ayres terápia, TSMT)
Logopédia (nyelvlökéses nyelés, pöszeség, hanghibák)
Gyógypedagógia, fejlesztő pedagógia (tanulási- és figyelmi problémák, diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, autizmus)
Csoportos foglalkozások (állataszisztált terápia, szociális kompetenciák fejlesztése, szorongásoldó csoport, önismereti csoport, tehetséggondozó csoport)
Gyerekjóga

 

Felnőtteknek


Pszichológia (egyéni terápia, pár- és családterápia, coaching, krízis állapotok, depresszió, szorongás, pánikbetegségek, önismeret)
Csoportfoglalkozások (önismereti csoport, pszichodráma)
Skype-terápia
Jóga

 

MentaLife ház
A recepció
Váró és gyerekjátszó
Parkoló
Teszt készletünk egy része
Rédei Zsuzsanna
bottom of page