top of page
Untitled_Artwork.png
Bodor Bernadett

Gyógypedagógus, TSMT terapeuta

Bernadett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán végzett, mint szomatopedagógia és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakos gyógypedagógus, majd elvégezte a TSMT I-II. képzéseket.

 

Szakmai tapasztalatgyűjtését egészen fiatal korában megkezdte, 10 évvel ezelőtt már a BHRG Alapítványnál, mint segítő tevékenykedett. Motiváltsága és lendülete azóta is töretlen, amelyet azóta már minőségi szakmai tapasztalattal is párosított.

 

A foglalkozások megtervezése során rendkívül fontosnak tartja, hogy figyelembe vegye a gyermekek adottságait és szükségleteit, hogy a lehető legoptimálisabb eredményt érje el.

 

TSMT terápia mellett a másik hozzá közelálló terület a kognitív fejlesztés és az iskola-előkészítő foglalkozások lebonyolítása.

 

Az alábbi idézet, végigkísérte eddigi munkásságát: „Ha nem tudlak elérni úgy, ahogy másokat... ... akkor addig próbálkozom, amíg megtalálom a hozzád vezető utat!"

Bernadett tudja, hogy minden gyermek egyedi, mindenkihez más és más út vezet. A sikeres együttműködéshez a gyermekkel közös kooperációban keresi ezt az utat mer hiszi, hogy ez a siker kulcsa a fejlődéshez.

Nemes Flóra: TeamMember
bottom of page