top of page
Rock Balancing
Boricsné Beliczki Ildikó 

Óvoda- és Iskola Szakpszichológus

Ildikó 2007-ben szerezte meg pszichológus diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetemen. 2018-ban óvoda-és iskola szakpszichológus képzettséget szerezett.  Tíz évig egy budapesti pedagógiai szakszolgálatnál dolgozott: pszichológiai szakértő- bizottsági vizsgálatokat vézett, valamint egyéni és csoportos pszichológiai foglalkozásokat tartott. Jelenleg két óvodában segíti a pedagógusok munkáját, a gyermekek beilleszkedését. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány önkéntes segítőjeként havi néhány órában kamaszok, fiatal felnőttek támogatásával foglalkozik.  

 

Munkája során az autizmus spektrumzavarban, valamint az ADHD- ban érintett gyermekek szociális- társas készségeinek fejlesztésében, viselkedésterápiás megsegítésében is tapasztalatot szerzett. Az organikus zavarokban érintett, egyéni bánásmódot igénylő gyermekek megsegítését, és szüleik támogatását, valamint a BTMN és az SNI kategóriák rendszerében való eligazodás segítését kiemelten fontosnak tartja.

 

Azt vallja, hogy a mód, ahogyan a világot látjuk, és ahogyan a történéseket megéljük az egyedi, mint az ujjlenyomat. A rövidebb-hosszabb elakadások, nehézségek, mélypontok is megszámlálhatatlanul sokfélék. Az egyéni vagy csoportos pszichológiai foglalkozások segítenek abban, hogy az útkereső megtalálja saját egyedi útját a változásra, a kiteljesedésre. Hisz abban, hogy minden gyermekben megvan a lehetőség és a képesség erre a változásra. Célja, hogy támogassa a gyermekeket és szüleiket erőforrásaik tudatosításában, mozgósításában.

Tóth Orsolya: TeamMember
bottom of page