top of page
Gilicze Andi.jpg
Gilicze Andrea

Gyógypedagógus, Logopédus

Andrea a győri Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolán végzett tanulásban akadályozottak pedagógiája szakon. Ezt követően a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolán logopédusi diplomát szerzett, majd néhány évre rá szakvizsgát tett logopédia szakirányon.

 

Több éves szakmai múlttal rendelkezik. Főállásban több, mint 10 éve egy XVII. kerületi általános iskolában fejlesztőpedagógus. Emellett dolgozott logopédusként a kerületi Pedagógiai Szakszolgálatnál.

 

Artikulációs terápiával; tanulási képességek fejlesztésével; diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia vizsgálattal és fejlesztéssel, komplex fejlesztéssel egyaránt foglalkozik.

 

Kiemelten fontosnak tartja a szép magyar beszédet, amit igyekszik a gyermekek körében is erősíteni. Számos hazai – és nemzetközi szavalóverseny díjazottja. Kulturális események, díjátadók moderátoraként is tevékenykedik.

 

Szabadidejében szinkronizálással foglalkozik.

 

És hogy mit gondol a hivatásáról?:

„A tanítás csak információt tölt a fejekbe, de a nevelés: növel. Nem mennyiséget ad, hanem minőséget. Segít egy rózsának igazi rózsává válni. És egy gyereknek megtalálni és kibontani önmagát.”

Vámosi Edit: TeamMember
bottom of page