Parditka Zsófia

Gyermek Klinikai Szakpszichológus

Zsófia a Károli Gáspár Református Egyetemen végzett pszichológusként, majd gyermek klinikai- és mentálhigiénés szakvizsgát tett Pécsett. Pályája kezdetén nevelési tanácsadóban dolgozott először Pesterzsébeten, majd Pomázon. Gyermekeinek születését követően visszatért a szakszolgálati munkához a Pest Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Váci Tagintézményének munkatársaként, emellett tehetségpontokban is dolgozik pszichológusként, ahol elsődleges feladata a tehetségazonosítás, tehetségtanácsadás és személyiségfejlesztés.

 

Szakpszichológusi munkája mellett önismereti csoportokat vezet elköteleződés előtt álló párok számára. „Párkapcsolatban élő felnőttként és szülőként nekem is gyakran keresnem kell a válaszokat, a jó döntéseket, hogy - ha nem is ideális – de kiegyensúlyozott legyen a családi életünk. Ez megadja az alapokat egy boldog élethez, és gyermekeimnek a lehetőséget egy érett, harmonikus, felnőtt személyiség kibontakoztatásához. Nekünk szülőknek jelentős szerepünk van abban, hogy segítsünk gyerekeinknek legyőzni problémáikat, s ennek fontos eleme a kapcsolódás, ami munkamódom fontos eleme. A kapcsolódás segíti a gyerekeket abban, hogy kiegyensúlyozottak legyenek, biztonságban érezzék magukat és legyen önbizalmuk. Fontos, hogy lekuporodjunk melléjük a padlóra. Munkám során több különböző terápiás megközelítés hatékony módszereinek együttes alkalmazását kedvelem. A problémák, tünetek oldása, a szenvedés enyhítése mellett a személyes gyarapodás elősegítésére törekszem.”

 

MentaLife Központ

+36/30-885-4815

Budapest, XVII. kerület, Csengőd utca 23.

info[kukac]mentalife.hu

Copyright © 2017 MentaLife. All rights reserved. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.