top of page
Coach_diploma_vágott.jpg
Pataki Natália

Pszichológus, Sport Szakpszichológus,

Autogén Tréning Oktató

Natália 2005-ben szerezte meg diplomáját a Károli Gáspár Református Egyetem klinikai pszichológia és interperszonális kapcsolatok szakirányán. Még ugyanebben az évben megkezdte munkapszichológiai és szervezetfejlesztési tanulmányait a BME Gazdasági és Társadalomtudományi karán. A Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél autogén tréning oktatói képzettséget szerzett.  A szupervízió alapú coaching ismereteket a 150 órás, 3 féléves, akkreditált BánCoaching képzés keretében sajátította el. Summa cum laude minősítésű sport szakpszichológusi diplomáját 2017-ben vette át.

 

Natália magas szintű képzsettségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy óraadói felkérést kapott a szakképzésben, valamint több előadói felkérést is a Magyar Edzők Társasága és a Magyar Sporttudományi Társaság szakmai konferenciáira. Ezen felül a Testnevelési Egyetem és a KRE Pszichológiai Intézetének óraadó tanára.

 

Jelenleg szimbólumterápia módszerspecifikus szakképzésen vesz részt a Magyar Relaxációs és Szimbólumterápiás Egyesületnél.

 

A Mentalife Központban 2018 óta dolgozik.

 

Szakterületei:

- egyéni és csoportos stressz

- és konfliktuskezelési tanácsadás 

- Relaxációs technikák tanítása (autogén tréning, pszichofitnesz)

- önismeret fejlesztése

- sportolók egyéni és csoportos sportpszichológiai felkészítése 

- munkahelyi kiválasztás 

- szervezeti diagnosztika és szervezeti fejlesztés 

- munkahelyi személyiség fejlesztése, stresszkezelés

Vámosi Edit: TeamMember
bottom of page