top of page
FB_IMG_1663857194627.jpg
Petrusán Molnár Dalma

Pszichológus, Tanácsadó Szakpszichológus, autogén tréning és szimbólumterápiás gyakorlatvezető, dinamikus szenzoros integrációs terapeuta

Dalma a Károli Gáspár Református Egyetemen végzett pszichológusként, klinikai és egészségpszichológia szakirányon. Szakvizsgáját tanácsadó szakpszichológusként szerezte meg, krízistanácsadás specializációval. Több, mint tíz éve dolgozik felnőttekkel és gyerekekkel egyaránt.

 

Dalma jelenleg is aktívan dolgozik óvodapszichológusként, dolgozott koraszülött intenzív osztályon, a szívéhez pedig azóta is nagyon közel áll a perinatális pszichológia, a szülés és születés lélektana.

 

Pszichológusként fontosnak tartja az integratív, rendszerszemléletű gondolkodást, ahol az egész több, mint a részek összessége. Mindebben segítségére vannak az autogén tréning és szimbólumterápia, valamint a dinamikus szenzoros integrációs terápia eszközei.

 

Hiszi, hogy még a legnehezebb helyzetekben is mozgósíthatók a külső és belső erőforrások, melyek a megoldás megtalálásához, és a lelki egészség hosszú távú megőrzéséhez vezetnek.

 

Dalma a perinatális pszichológia területén, szorongásoldásban, életvezetési nehézségek megoldásában, veszteségélmények feldolgozásában, nevelési tanácsadásban, valamint az önismeret, önbizalom, önreprezentáció fejlesztésében tud a segítségükre lenni.

Vámosi Edit: TeamMember
bottom of page