top of page
image3.jpeg

Rendelési Idő:

 

Hétfő: 9:00 - 20:00

Péntek: 9:00 - 20:00

Szombat: 9:00 - 12:00 

Rédei Zsuzsanna

Pedagógiai Szakpszichológus,

a MentaLife Központ Alapítója és Vezetője

Zsuzsanna a Károli Gáspár Református Egyetemen végezte el a pszichológiai tanulmányait klinikai és interperszonális szakirányon. Szakvizsgáját pedagógiai szakpszichológus szakirányon szerezte meg. Pedagógus és pszichológus diplomáját ötvözve több, mint 10 éve dolgozik óvoda- és iskolapszichológusként. Folyamatosan képződik, hisz abban, hogy minden új módszer nem csak a szakmai repertoárját, hanem saját látásmódját is fejleszti, bővíti. Ezért végezte el a Kulcsár-féle mozgásterápiát, SZPT terápiát, Neurofededback tanfolyamot. Okleveles rajzvizsgálati szakértő. Gyakran kap felkérést televíziós műsorok és egyéb sajtóorgánumok részéről, mint pszichológus szakértő. MATEHETSZ tehetséggondozó pszichológus adatbázisának tagja. Saját módszert dolgozott ki a tanulási önismeret fejlesztésére, mellyel 12 éves kortól nyújt segítséget a gyermekeknek abban, hogy a tanulás öröm legyen számukra.

 

Óvodáskorú gyermekeknél fontosnak tartja a szocializációs folyamatok megtámogatását, szorongásoldást, viselkedési problémák kezelését. Iskolaérettségi előszűrést 5 és fél éves kortól végez. Szorongás oldása és megküzdési mechanizmusok erősítése céljából tart terápiákat egyénileg és csoportos formában is (min. 4 fő).

Általános- és középiskolás korosztálynál tanulási nehézségek diagnózisát, beilleszkedési- és magatartási problémák feloldását vállalja. Munkája során tanulás technikai tréningeket végez, pályaválasztási tanácsadást, önismereti és személyiségfejlesztő üléseket tart. Szociális kompetenciák fejlesztésére, tehetséggondozás céljából és tanulási önismeret megszerzése érdekében csoportfoglalkozásokat vezet.

 

Ő így vall a munkájáról: „Hiszek a prevencióban, a gyermeki fantázia gyógyító erejében, a serdülőkor mindent felforgató viharaiban, melyek lehetőségeket teremtenek számunkra, hogy gyermekeink bátrabban, magabiztosabban, önmaguk erejével felvérteződve léphessék majd át a felnőttkor küszöbét, és mi, szülők, megtapasztalhassuk, hogy „elég jó” szüleik voltunk gyermekeinknek.

Rédei Zsuzsanna: TeamMember
bottom of page