top of page
Green Field

Rendelési Idő:

Szerda: 8:00 - 18:00

Csütörtök: 14:00 - 17:00

Péntek: 8:00 - 19:00

Seress Virág

Pszichológus

Virág 2010-ben a Károli Gáspár Református Egyetemen végzett pszichológusként. Pályája kezdetén három évig gyermekotthonban volt pszichológus, újabb három évig egy óvodásokkal és óvodapedagógusokkal foglalkozó alapítványnál volt munkatárs, jelenleg a Blum program, akkor Gondolkodj egészségesen! Alapítványnál. Hetedik éve dolgozik óvoda-és iskolapszichológusként, óvodáskortól gimnáziumig minden korosztállyal foglalkozik. Azért lett pszichológus, mert hisz az önismeret és a tudatosság fontosságában; az emberi kapcsolatokon keresztül való gyógyulásban.

 

Virághoz a gyerekek és a felnőttek egyaránt közel állnak. Jelenleg főként "kis-és nagykamaszokkal" foglalkozik, de óvodásokkal is van tapasztalata, és a felnőtt konzultációk is része szakmai tevékenységének. Egy olyan rendszerszemléletben tekint a világra és az emberi történésekre, kapcsolatokra, melyben minden lelki tényezőt, "tünetet", problémát mélységében és szélességében is vizsgál, úgy magánemberként, mint pszichológusként. Vallja, hogy önmagunk megismerése és a jobb emberré válásra való törekvés a legtöbb, melyet saját, illetve a világ boldogulásáért tehetünk, és ha ebben a gyönyörű folyamatban segítőként kísérhetünk akár gyereket, akár felnőttet, az hatalmas érték.  

 

Terve a folyamatos tovább képezés, gyermek- vagy felnőttklinikai, családterápiás-, illetve pszichodráma képzés szerepel a tervei között. Virág egy tizenhárom éves fiú édesanyja.

Vámosi Edit: TeamMember
bottom of page