top of page
KatiSz.jpg
Szabó Katalin

Tanácsadó Szakpszichológus, Klinikai Szakpszichológus,

a MentaLife Központ Alapítótagja

Katalin pszichológusként a Károli Gáspár Református Egyetemen végzett, majd az ELTE-n szerezte meg tanácsadó szakpszichológusi végzettségét család- és párterápiás szakirányon. Jelenleg San Francisco-ban él és dolgozik, ahol az Alliant International University doktori képzésében szerezte klinikai szakpszichológusi diplomáját.  

Több éves szakmai munkája során nevelési tanácsadókban dolgozott Budapesten és Pomázon. Jelenleg felnőttekkel dolgozik, ahol arra törekszik, hogy több szinten is változás jelenjen meg: így a beavatkozást nem csak a lélek, de a test és a gondolkodásmód szintjén is fontosnak tartja. Szakmai orientáltsága pszichodinamikus.

 

Élete úgy alakult, hogy ma az Amerikai Egyesült Államokban él családjával. San Francisco-ban dolgozik az állami egészségügy egyik klinikáján, ami kiváló alkalmat teremt számára arra, hogy terápiás munkát folytasson a legváltozatosabb kultúrákból származó egyénekkel. Kliensei általában különböző traumatikus élmények feldolgozásával, depresszióval, szorongással, esetlegesen drog vagy alkohol függőséggel küzdenek.  

 

A MentaLife központ szakmai tanácsadójaként legfőbb célja, hogy a pszichológiai ellátás a jelenlegi legmagasabb szakmai színvonalon, a legújabb kutatások által igazolt módszerek bevonásával valósuljon meg. A MentaLife keretein belül jelenleg klienseit tele-terápián keresztül látja el, illetve kollégáival folytatat szakmai konzultációkat.

Szabó Katalin: TeamMember
bottom of page