Rendelési Idő:

 

Péntek: 9:00 - 18:00

Vámosi Edit

Iskolapszichológus, tanácsadó szakpszichológus

Edit tanácsadó szakpszichológusként főként gyerekeket, serdülőket fogad mind csoportos, mind egyéni formában. Egyéni tanácsadásban szerteágazó problémákkal kereshetik őt a szülők a válástól, a pályatanácsadásig. 

Munkája során Edit fontosnak tartja a szülőkkel való szoros együttműködést, ami nagyban hozzájárul a gyermek problémájával való megküzdéséhez, fejlődéséhez, jól- létéhez. Szülőkkel és gyerekekkel folytatott munkája során célja, hogy segítsen az erőforrások feltérképezésében, azok eredményes mozgósításában, a megküzdési stratégiák erősítésében. Vallja, hogy a gyerekekkel való munkának szerves része a rendszerben való gondolkodás, a család bevonása. 


Edit, amikor csoportokkal dolgozik az élménypszichológia, a tapasztalati tanulás és a pszichodráma szemléletét, eszközeit  használja.  Tanácsadó munkája mellett óvoda- és iskolapszichológusként is dolgozik különböző budapesti intézményekben, így a gyerekek életének minden színterét jól ismeri. Edit sokszínűségét tovább erősíti, hogy gyermekjóga oktató.

 

MentaLife Központ

+36/30-885-4815

Budapest, XVII. kerület, Csengőd utca 23.

info[kukac]mentalife.hu

Copyright © 2017 MentaLife. All rights reserved. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk.